Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ISIC ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

22/10/10

Μύθοι και πραγματικότητα για τη Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα ISIC



Για να μην έχετε καμία απορία για την εμβέλεια και την εγκυρότητα της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISΙC είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε στην νέα φοιτητική σας υπέροχη πραγματικότητα.

Μύθος: Η κάρτα ISIC απευθύνεται μόνο στους φοιτητές που φεύγουν για το εξωτερικό.

Πραγματικότητα: Η κάρτα ISIC απευθύνεται και  σε όλους τους φοιτητές που μένουν στην Ελλάδα, είναι πλήρους φοίτησης, εγγεγραμμένοι σε ανώτερες και ανώτατες  δημόσιες ή ιδιωτικές  σχολές (ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ), σε κολλέγια και ΙΙΕΚ, Κέντρα Ελευθέρων Σπουδών και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Μύθος: Η κάρτα ISIC είναι άλλη απλά  μία φοιτητική κάρτα

Πραγματικότητα: Η κάρτα ISIC είναι μια πραγματικά προνομιακή φοιτητική κάρτα που συμβάλλει στην αναβάθμιση του φοιτητικού lifestyle με εκατοντάδες ειδικά προνόμια, εκπτώσεις και παροχές σε κάθε είδους καταστήματα, από φαγητό και ρούχα μέχρι θέατρα, βιβλιοπωλεία και ταξίδια σε όλη την Ελλάδα.

Μύθος: Η κάρτα ISIC δεν είναι έγκυρη

Πραγματικότητα: Η κάρτα ISIC είναι επίσημη και έγκυρη γιατί έχει τα πλήρη στοιχεία του κατόχου (απαιτείται ταυτότητα ή διαβατήριο) καθώς και τα στοιχεία της σχολής και το έτος σπουδών (απαιτείται βεβαίωση σπουδών ή πάσο).
Δεν αντιγράφεται γιατί φέρει αύξοντα αριθμό με δυνατότητα αντιστοίχισης (η μόνη στην Ελλάδα), ενώ ή φωτογραφία του κατόχου επικαλύπτεται με ειδικό προστατευτικό πλαστικό ασφαλείας με ολόγραμμα της ISIC.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.isic.gr, ενώ για να την εκδώσετε επισκεφθείτε τα σημεία έκδοσης, όπως τα καταστήματα Ελευθερουδάκης (Αγ. Παρασκευή και Πύργο Αθηνών) καθώς και στα κατά τόπους σημεία ανά την Ελλάδα.

Για τα σημεία  έκδοσης πατήστε εδώ

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μπορεί να αλλάξει η  φοιτητική σας ζωή με την κάρτα ISIC!!!!