Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ISIC ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

23/10/10

Η ISIC ανακοινώνει συνεργασία με την ANEK LINES

Η ομάδα της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας (ISIC) στην Ελλάδα  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη συνεργασία της ISICμε τη ναυτιλιακή εταιρία ΑΝΕΚ LINES.

 Η ISIC, η μόνη διεθνώς αναγνωρισμένη Φοιτητική Ταυτότητα, εξασφαλίζει για τους Έλληνες και ένους σπουδαστές κατόχους έκπτωση που κυμαίνεται από 35% έως και 50%.

Tα καλύτερα έρχονται …

Διεθνής Φοιτητική Ταυτότητα ISIC Μα γιατί όλοι ζηλεύουν τους φοιτητές?

                       Μήπως γιατί τα φοιτητικά χρόνια είναι απλά τα καλύτερα......Που δεν τους λείπει τίποτα! Γεμάτα βόλτες, ξεγνοιασιά, φίλους, γνώσεις και ευκαιρίες.
Οι Έλληνες φοιτητές περισσότερο από ποτέ μπορούν να χαίρονται, αισθάνονται, δοκιμάζουν, μαθαίνουν απολαμβάνοντας εκπτώσεις και προνόμια σε περισσότερα από 1400 σημεία σε όλη την Ελλάδα χάρη στην Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα ISIC που κάνουν τη φοιτητική ζωή πιο εύκολη και οικονομική.
Φυλάξτε τη ανάμεσα στις πανεπιστημιακές σας σημειώσεις!!!!!
Σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν σπουδάζετε η Διεθνής Φοιτητική Ταυτότητα ISIC σας εξασφαλίζει εκπτωτικά προνόμια σε εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, βιβλιοπωλεία, μαγαζιά με ρούχα και αξεσουάρ, γυμναστήρια, υπηρεσίες λογισμικού και internet και σε όλα όσα χρειάζεται η φοιτητική καθημερινότητα για να γίνει ακόμα πιο ζωντανή και ευχάριστη.
Αναγνωρισμένη από την UNESCO παρέχει εκπτώσεις και πρόσβαση σε χώρους πολιτισμού και θεαμάτων (θέατρα, σινεμά) αλλά και σε ταξιδιωτικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και σε τουλάχιστον 120 χώρες του κόσμου, όπου αναγνωρίζεται και πιστοποιείτε η φοιτητικά σας ιδιότητα.
Για να την αποκτήσετε πληκτρολογήστε www.isic.gr  ή επισκεφθείτε τα εξουσιοδοτημένα γραφεία μας σε όλη την Ελλάδα. Αν πάλι βρίσκεστε στην Αθήνα, επισκεφθείτε τα γραφεία μας Βουλής 43 στο Σύνταγμα (τηλ. 210 3210094), ενώ για όσους σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη βρισκόμαστε Τσιμισκή 130 (τηλ. 2310 239300).