Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ISIC ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

21/10/10

Η ISIC KAI TA ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΔΑΣ ALEXI ANDRIOTTI


Η ομάδας της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας (ISIC) στην Ελλάδα ανακοινώνει στα κορίτσια κατόχους της κάρτας ISIC  τη συνεργασία με τα αξεσουάρ μόδας
ALEXI ANDRIOTΤΙ
Η ALEXI ANDRIOTTI δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας από το 1982, δημιουργώντας ολοκληρωμένες σειρές γυναικείων ρούχων & αξεσουάρ.
Χρονιά ορόσημο το 2000 όπου η εταιρεία μεταπηδά στο χώρο του επώνυμου αξεσουάρ μόδας, προσφέροντας ένα φρέσκο και ολοκληρωμένο concept. Σήμερα με περισσότερα από 40 ομώνυμα καταστήματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 15% ΕΚΠΤΩΣΗ.

Για άλλες παροχές στην Ελλάδα πατήστε εδώ

Η ISIC ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας στην Ελλάδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη συνεργασία της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας (ISIC) με το Ταξιδιωτικό Οργανισμό Robissa Travel Bureau.

Η ISIC, η μόνη διεθνώς αναγνωρισμένη Φοιτητική Ταυτότητα, εξασφαλίζει για τους Έλληνες και ξένους σπουδαστές κατόχους έκπτωση 5% έκπτωση ή 3 άτοκες δόσεις* για το αεροπορικό τους εισιτήριο και για την Ταξιδιωτική τους ασφάλεια  σε όποιο προορισμό αυτοί επιλέξουν.

Ταξιδιωτικά προϊόντα, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τον Ταξιδιωτικό Οργανισμό Robissa Travel Bureau είναι:
·         Αεροπορικά εισιτήρια για όλους
·         Κάρτα Interrail / Εισιτήρια Τραίνων
·         Πακέτα εκδρομών
*Θα πρέπει να συνδυάζεται υποχρεωτικά με μια υπηρεσία ( Αεροπορικό εισιτήριο ή ξενοδοχείο )
*Ισχύει για ποσό πάνω από 500 ευρώ και πληρωμή με πιστωτική κάρτα.


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ISICΔιεθνής Φοιτητική Ταυτότητα ISIC Ελληνικά Απαραίτητη!!!

Επειδή η κρίση σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελεί χαρακτηριστικό της φοιτητικής ζωής οι Έλληνες φοιτητές έχουν κάθε λόγο να τη βγάλουν από το λεξιλόγιο τους αποκτώντας τη Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα  ISIC.

Αν και η  ISIC μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα μοιάζει πιο απαραίτητη από ποτέ, μιας και οι εκπτώσεις και τα προνόμια που παρέχει στους κατόχους της την κάνουν ασυναγώνιστη για όσους θέλουν πραγματικά να απολαμβάνουν τη φοιτητική τους ζωή.

Ξεκινάμε για το Ελληνικό ταξίδι με την κάρτα ISIC με σημεία και μέρη που η κάρτα ISIC «πιάνει τόπο».

Ποιος δε θα ήθελε καλύτερη τιμή όταν ετοιμάζεται να παρακολουθήσει μια καινούρια ταινία στα Ster Cinemas. Όταν διαλέγει βιβλία στον Ελευθερουδάκη;

 Και όταν πεινάσουμε οι λαχταριστές πίτσες των Dominos και τα ζουμερά σουβλάκια των Pita Pan σερβίρονται με έκπτωση, ενώ για όσους λαχταρούν  ένα πλήρες γεύμα με πολλές μπύρες στο Craft η κάρτα ISIC θα σας χορτάσει με «δροσερή» έκπτωση.
Και επειδή μετά το φαγητό χρειάζεται γυμναστήριο επισκεφθείτε με την κάρτα ISIC τα γυμναστήρια Joe Waider της γειτονιάς σας και γραφτείτε στο πρόγραμμα που σας ταιριάζει «χάνοντας» ότι περιττό και όχι χρήματα.
Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις πόρτες που ανοίγει η Διεθνής Φοιτητική Ταυτότητα  όταν το επόμενο μάθημα λέγεται shopping. Φτάστε στο ταμείο των Alexi Adnrioti, Glou, Adidas, Puma, Admiral με ότι πιο fashionable και απολαύστε τις εκπτώσεις στις τιμές των αγαπημένων σας καινούριων ρούχων. Και επειδή φοιτητική ζωή χωρίς ταξίδια «δεν υπάρχει» ετοιμάστε βαλίτσες και κλείστε εισιτήρια με τον ΟΣΕ, την ΑNEK ή την  ΜINOAN LINES σε τιμές που αφήνουν οικονομικά περιθώρια για περισσότερες τρέλες και ξεφάντωμα.

Μετά από όλα αυτά και πολλά άλλα φυσικά, η Διεθνής Φοιτητική Ταυτότητα  ISIC μοιάζει τόσο ελληνική  και φοιτητικά απαραίτητη!

Αν θέλετε να μάθετε και για τις υπόλοιπες παροχές της επισκεφθείτε το www.isic.gr.

Για να την αποκτήσετε απευθυνθείτε σε ένα από τα σημεία έκδοσης πανελλαδικά.

Για τα σημεία έκδοσης που  μπορείτε τα επισκεφθείτε ενημερωθείτε εδώ

Για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ενημερωθείτε εδώ