Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ISIC ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

21/10/10

Διεθνής Φοιτητική Ταυτότητα ISIC Ελληνικά Απαραίτητη!!!

Επειδή η κρίση σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελεί χαρακτηριστικό της φοιτητικής ζωής οι Έλληνες φοιτητές έχουν κάθε λόγο να τη βγάλουν από το λεξιλόγιο τους αποκτώντας τη Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα  ISIC.

Αν και η  ISIC μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα μοιάζει πιο απαραίτητη από ποτέ, μιας και οι εκπτώσεις και τα προνόμια που παρέχει στους κατόχους της την κάνουν ασυναγώνιστη για όσους θέλουν πραγματικά να απολαμβάνουν τη φοιτητική τους ζωή.

Ξεκινάμε για το Ελληνικό ταξίδι με την κάρτα ISIC με σημεία και μέρη που η κάρτα ISIC «πιάνει τόπο».

Ποιος δε θα ήθελε καλύτερη τιμή όταν ετοιμάζεται να παρακολουθήσει μια καινούρια ταινία στα Ster Cinemas. Όταν διαλέγει βιβλία στον Ελευθερουδάκη;

 Και όταν πεινάσουμε οι λαχταριστές πίτσες των Dominos και τα ζουμερά σουβλάκια των Pita Pan σερβίρονται με έκπτωση, ενώ για όσους λαχταρούν  ένα πλήρες γεύμα με πολλές μπύρες στο Craft η κάρτα ISIC θα σας χορτάσει με «δροσερή» έκπτωση.
Και επειδή μετά το φαγητό χρειάζεται γυμναστήριο επισκεφθείτε με την κάρτα ISIC τα γυμναστήρια Joe Waider της γειτονιάς σας και γραφτείτε στο πρόγραμμα που σας ταιριάζει «χάνοντας» ότι περιττό και όχι χρήματα.
Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις πόρτες που ανοίγει η Διεθνής Φοιτητική Ταυτότητα  όταν το επόμενο μάθημα λέγεται shopping. Φτάστε στο ταμείο των Alexi Adnrioti, Glou, Adidas, Puma, Admiral με ότι πιο fashionable και απολαύστε τις εκπτώσεις στις τιμές των αγαπημένων σας καινούριων ρούχων. Και επειδή φοιτητική ζωή χωρίς ταξίδια «δεν υπάρχει» ετοιμάστε βαλίτσες και κλείστε εισιτήρια με τον ΟΣΕ, την ΑNEK ή την  ΜINOAN LINES σε τιμές που αφήνουν οικονομικά περιθώρια για περισσότερες τρέλες και ξεφάντωμα.

Μετά από όλα αυτά και πολλά άλλα φυσικά, η Διεθνής Φοιτητική Ταυτότητα  ISIC μοιάζει τόσο ελληνική  και φοιτητικά απαραίτητη!

Αν θέλετε να μάθετε και για τις υπόλοιπες παροχές της επισκεφθείτε το www.isic.gr.

Για να την αποκτήσετε απευθυνθείτε σε ένα από τα σημεία έκδοσης πανελλαδικά.

Για τα σημεία έκδοσης που  μπορείτε τα επισκεφθείτε ενημερωθείτε εδώ

Για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται ενημερωθείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου